Een polis, document of website zelf in het Italiaans vertalen is een tijdrovende klus

Bespaar uzelf een hoop stress, tijd en geld en schakel Vertaalbureau Tongo in, het snelste online vertaalbureau. Wij kunnen uw tekst vertalen in diverse talen, waaronder Pools, Roemeens, Spaans en Italiaans. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering voor al onze klanten en onze unieke tevredenheidgarantie. Heeft u interesse? Bekijk dan onze website voor de mogelijkheden.

Een tekst naar het Italiaans laten vertalen? Raadpleeg Vertaalbureau Tongo

  • Razendsnelle service voor iedere vertaling
  • U bent gegarandeerd van een 100% juiste vertaling
  • In de meeste gevallen berekenen wij geen extra kosten voor een spoedklus
  • Wij hanteren scherpe tarieven voor iedere vertaling
  • Persoonlijk contact en professionele vertaling
  • Onze unieke tevredenheidgarantie

Dringt de tijd en wilt u een tekst in het Italiaans laten vertalen?

Wij zorgen ervoor dat uw tekst zo spoedig mogelijk naar het Italiaans vertaald wordt, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Bovendien brengen wij in de meeste gevallen zelfs geen extra kosten in rekening; het snel afleveren van een perfecte vertaling is immers onze kracht. In het uitzonderlijke geval dat wij niet aan een spoedtarief kunnen ontkomen, wordt u hiervan vroegtijdig op de hoogte gebracht.

Schakel onze professionele medewerkers in voor uw vertaling

Wij screenen al onze vertalers op behaalde diploma’s, aantoonbare ervaring en geleverd werk. Ook vinden wij het van groot belang dat onze medewerkers zich blijven ontplooien door vakkennis bij te houden. Daarnaast voeren wij regelmatig steekproeven uit om de kwaliteit van onze vertalingen te waarborgen.

Wie zegt dat een goede vertaling veel geld kost?

Dat is bij Vertaalbureau Tongo niet aan de orde. Wij bieden u niet alleen onze voordeligste tarieven voor een vertaling, maar u ontvangt ook nog eens een heldere offerte, zodat u achteraf niet voor onnodige verrassingen komt te staan. Dankzij een uitgekiende planningsmethode en een door onszelf ontwikkelde technologie betaalt u maar liefst 15% minder dan de standaardprijs die bij anderen voor een vertaling wordt berekend.

Wilt u uw tekst in het Italiaans laten vertalen?

Neem contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Dat kan door het contactformulier op onze website in te vullen of door te bellen naar 070-7531944.