Polis vertaling

Vertaalbureau Tongo werkt met verschillende native speakers die de taal machtig zijn tot in de puntjes. Wilt u een polis laten vertalen en uzelf een hoop stress, tijd en geld besparen? Schakel dan Vertaalbureau Tongo in, het snelste online vertaalbureau.

Vaste tarieven: duidelijk en overzichtelijk

Bij Vertaalbureau Tongo hanteren wij een documentprijs voor beëdigde vertalingen. Hierdoor bespaart u niet alleen kosten – het is immers goedkoper dan wanneer u een vertaalopdracht per woord laat berekenen, maar het is ook overzichtelijk. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om een snelle vertaling van uw polis te ontvangen. Heeft u een klus met een deadline? In de meeste spoedgevallen brengen wij geen extra kosten in rekening.

Snel een 100% juiste polisvertaling

Wij screenen onze vertalers op behaalde diploma’s en aantoonbare ervaring. Bovendien voeren wij regelmatig steekproeven uit om de kwaliteit van uw vertaling te waarborgen. Bij Vertaalbureau Tongo bent u verzekerd van een 100% juiste polis vertaling.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 070-7531944, zodat wij een nauwkeurige indicatie kunnen geven van de oplevertermijn. Neem dan contact met ons op. De berekening van uw vertaling is geheel vrijblijvend.