Regulier

Een goede vertaling van uw tekst(en) hoeft niet onnodig duur te zijn. Althans, dat is de mening van VertalingItaliaans.nl. Daarom hanteren wij een prijs die gemiddeld 15% lager is dan de standaardprijs van andere vertaalbureaus. Deze scherpe prijs is mogelijk dankzij onze zelf ontworpen planningsmethode in combinatie met ervaren en snelle vertalers. VertalingItaliaans.nl partner voor het vertalen uit en naar het Italiaans vanaf € 0,14 per woord.

Zelf kosten schatten

Bij ons bureau is het mogelijk om zelf de kosten voor iedere vertaalopdracht te schatten. Dit doet u snel en gemakkelijk door het aantal woorden te vermenigvuldigen met het tarief van € 0,14 per woord. Daarmee berekent u het tarief zonder BTW. Het totaalbedrag inclusief BTW berekenen doet u door het eerder uitgerekende bedrag te vermenigvuldigen met 1,21, het Nederlands BTW-tarief. Zo maakt u zelf een inschatting van de kosten voor uw vertaalopdracht. Let op: wij hanteren een minimum van 100 woorden per vertaalopdracht.

Op maat gemaakte offerte aanvragen

Voor een grote(re) en/of afwijkende opdracht of een opdrachtcombinatie van meerdere teksten, vraagt u een op maat gemaakte offerte aan. Geheel vrijblijvend! Neem daarvoor contact op met VertalingItaliaaans.nl.