Vertaalbureau

Bij Vertaalbureau Tongo bieden wij u razendsnelle service, zonder dat daarvoor een spoedtarief in rekening wordt gebracht. Wij hanteren heldere tarieven, zodat u overzicht houdt in de kosten en wij leveren een 100% juiste vertaling. Bent u ontevreden? Dan krijgt u gewoon uw geld terug. Wij zijn immers pas tevreden als onze klanten dat ook zijn.

Een document in verschillende talen laten vertalen

Als u een document naar meerdere talen wilt vertalen, bent u bij een vertaalbureau aan het juiste adres. Wij hebben verschillende native speakers in dienst, die verschillende talen spreken. Bent u benieuwd welke talen wij aanbieden? Voor een overzicht van de talen klikt u hier.

Wij bieden u een breed scala aan specialismen

Zoekt u een vertaler voor een website voor kinderen, een boek voor juristen of een vertaling voor een technische handleiding? Naast een breed scala aan talen hebben onze vertalers ook ieder hun eigen specialisme. Onze vertalers zijn bekend met uw vakgebied en doelgroep. Wilt u meer informatie over de vakgebieden van Vertaalbureau Tongo? Op onze website vindt u daarover meer informatie.

Bij Vertaalbureau Tongo krijgt u snel antwoord op al uw vragen

Communicatie en bereikbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Niets is zo vervelend als nodeloos moeten wachten op een reactie of helemaal geen respons ontvangen. Ons vertaalbureau heeft een sales & supportteam dat snel antwoord geeft op al uw vragen. Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie over uw opdracht? Dan kunt u bij hen terecht.

Snel een oplossing voor annuleringen

Is uw vertaler ziek of heeft hij onverwachts geannuleerd? Dat zal bij ons niet snel gebeuren. Het voordeel van een vertaalbureau is dat zij verschillende mensen in dienst hebben die u uit de brand kunnen helpen. Daardoor komt uw vertaling bij ons niet onderop de stapel. Wij hebben snel vervanging geregeld en u kunt ervan uitgaan dat uw vertaling altijd op tijd geleverd wordt, ook in vakantieperiodes.

Wilt u onze Kamer van Koophandel-gegevens controleren?

De kredietwaardigheid van uw tegenpartij is niet geheel onbelangrijk, toch? Bij een vertaalbureau kunt u de benodigde informatie makkelijk achterhalen via de Kamer van Koophandel. Wilt u onze gegeven checken? Klik dan hier.

Heeft u belangstelling in onze diensten?

Heeft u vragen over de voordelen van een vertaalbureau of wilt u meer informatie over Vertaalbureau Tongo? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 070-7531944 of het contactformulier op onze website in te vullen.