Wilt u een aantal zinnen of een groter document in het Italiaans laten vertalen?

Dan bent u bij Vertaalbureau Tongo aan het goede adres. Niet alleen voor officiële documenten, zoals een huwelijksakte of diploma, maar ook voor het vertalen van bijvoorbeeld een website. In de meeste spoedgevallen berekenen we daarvoor zelfs geen extra kosten

Wij hebben een breed scala aan vertaalmogelijkheden

Van Frans tot Turks en van Fins tot Italiaans; wij zijn u graag van dienst voor een 100% juiste vertaling. Wij screenen al onze vertalers op behaalde diploma’s, aantoonbare ervaring en geleverd werk. Ook vinden wij het van groot belang dat onze medewerkers zich blijven ontplooien door vakkennis bij te houden. Daarnaast voeren wij regelmatig steekproeven uit om de kwaliteit van onze vertalingen te waarborgen.

Heeft u een deadline?

Ook voor klussen die met enige spoed in het Italiaans vertaald moeten worden, kunt u bij ons terecht. Bovendien betaalt u bij ons, in tegenstelling tot andere vertaalbureaus, in de meeste spoedgevallen geen spoedtarief. In het uitzonderlijke geval dat wij niet aan een spoedtarief kunnen ontkomen, wordt u hierover uiteraard vroegtijdig op de hoogte gebracht. Het spoedtarief bedraagt de standaardprijs plus een maximum van 15%.

Bent u op zoek naar een Italiaans vertaler voor zinnen of grotere documenten?

Neem contact met Vertaalbureau Tongo op, zodat wij een vrijblijvende offerte kunnen opmaken en de opleveringsdatum van uw vertaling kunnen doorgeven. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 070-7531944. De berekening van uw vertaling is geheel vrijblijvend.