Het vertalen van een website van Italiaans naar Nederlands kan een tijdrovende klus zijn

Heeft u een deadline? Laat Vertaalbureau Tongo u helpen. Het uitbesteden van de vertaling door een professioneel vertaalbureau kan u niet alleen veel tijd en stress, maar ook veel geld besparen.

Hoe zorgen wij ervoor dat uw tekst juist van het Italiaans naar het Nederlands vertaald wordt?

Duits, Portugees, Italiaans of Braziliaans; Vertaalbureau Tongo werkt met verschillende native speakers die de taal perfect beheersen. Wij screenen al onze vertalers op behaalde diploma’s, aantoonbare ervaring en geleverd werk. Wij vinden het van groot belang dat onze medewerkers zich blijven ontplooien door vakkennis bij te houden. Daarnaast voeren wij regelmatig steekproeven uit om de kwaliteit van onze vertalingen te waarborgen.

Ook voor klussen die met enige spoed kunnen wij u van dienst zijn

Bovendien betaalt u bij ons, in tegenstelling tot andere vertaalbureaus, in de meeste spoedgevallen geen spoedtarief. In het uitzonderlijke geval dat wij niet aan een spoedtarief kunnen ontkomen, wordt u hierover uiteraard vroegtijdig op de hoogte gebracht. Het spoedtarief bedraagt de standaardprijs plus een maximum van 15%.

Waarom kiezen voor Vertaalbureau Tongo:

  • Razendsnelle service voor iedere vertaling
  • U bent gegarandeerd van een 100% juiste vertaling
  • In de meeste gevallen berekenen wij geen extra kosten voor een spoedklus
  • Wij hanteren scherpe tarieven voor iedere vertaling
  • Persoonlijk contact en professionele vertaling
  • Onze unieke tevredenheidgarantie

Wilt u een website van het Italiaans naar het Nederlands laten vertalen?

Schroom niet en neem contact met ons op, zodat wij weten hoeveel pagina’s vertaald dienen te worden en wij een vrijblijvende offerte kunnen opmaken en de opleveringsdatum kunnen doorgeven. Neem contact met ons op door te bellen naar 070-7531944. De berekening van uw vertaling is geheel vrijblijvend.